نايب رئيس اتحاديه توليدکنندگان و صادرکنندگان طلا گفت: ايران از نظر فناوري با مشکلي روبرو نيست و تنها چالشي که در حال حاضر در مقابل اين صنعت قرار دارد، صادرات و واردات سنگ هاي قيمتي و برخي ابزارآلات است که با برداشته شدن تحريم اين مشکل حل ميشود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، منصور نامداري زندي با بيان اين که بهترين و جديدترين تکنولوژي هاي صنعت طلا و جواهر در ايران وجود دارد، افزود: ايران از نظر فناوري و شيوه هاي جديد صنعت با مشکلي روبرو نيست و تنها چالشي که در حال حاضر در مقابل اين صنعت قرار دارد، صادرات و واردات سنگ هاي قيمتي و برخي ابزارآلات است که با برداشته شدن تحريم بسياري از مشکلات ما حل ميشود.
وي درباره مهم ترين کشورهاي هدف صادراتي گفت: مهم ترين صادرات ما به کشورهاي امارات،دبي،عمان،ترکيه و افغانستان صورت ميگيرد و کشورهاي حوزه خليج فارس نيز پتانسيل بالايي براي مصرف مصنوعات طلاي ايراني دارند.
نامداري زندي با اشاره به برگزاري هشتمين نمايشگاه بين المللي طلا،نقره، جواهر ،ساعت و صنايع وابسته اظهار کرد: اين نمايشگاه از تاريخ ۲۷تا۳۰بهمن ماه در محل نمايشگاه هاي بين المللي برگزار ميشود که به معرفي بخشي از توانمندي هاي توليدي، صادراتي و خدماتي کشورمان در اين صنعت ميپردازد .
نايب رييس اتحاديه توليدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهاي عنوان کرد: اميدواريم اين نمايشگاه بتواند به بخشي از اهداف بلندمدت و کوتاه مدت دست يابد و آشنايي توليدکنندگان، صادرکنندگان و ارائه کنندگان خدمات با محصولات و ماشين آلات و تکنولوژي هاي و فناري هاي نوين در اين صنعت ، معرفي محصولات توليدي و فناوري هاي داخلي ،دسترسي به سلايق مصرف کنندگان داخلي و خارجي و ايجاد رقابت در توليد،صادرات و خدمات از جمله اهداف برگزاري نمايشگاه است.
وي با بيان اينکه هشتمين نمايشگاه بين المللي طلا،نقره، جواهر ،ساعت و صنايع وابسته توسط اتحاديه توليدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهاي قيمتي و شرکت سپنتاس کيش با اخذ مجوز از سازمان توسعه تجارت و با همکاري شرکت سهامي نمايشگاه هاي بين المللي جمهوري اسلامي ايران برگزار ميشود گفت: توليد مصنوعات صادرات محور از مهم ترين اهدافي است که به دنبال آنيم.
مدير هشتمين نمايشگاه بين المللي طلا،نقره، جواهر ،ساعت و صنايع وابسته با بيان اينکه در اين نمايشگاه از کشورهاي ايتاليا، چين،ترکيه و احتمالا انگلستان شرکت مي کنند گفت: با برگزاري نمايشگاه اين پيام را ميدهيم که توليدات ما با نوع خارجي قابل رقابت بوده و ظرفيت هاي بسيار بالايي داريم.
وي همچنين بابيان اينکه بايد از توليد کنندگان حمايت شود که با اين کار خودبخود جلوي قاچاق و ورود مصنوعات قاچاق گرفته مي شود گفت: نمي توان به طور کامل جلوي قاچاق طلا را گرفت و تنها راهکار اين است که از توليد کننده حمايت شود.
مدير هشتمين نمايشگاه بين المللي طلا،نقره، جواهر ،ساعت و صنايع وابسته در عين حال بيان کرد: تا زماني که دولت به توليدکنندگان کمک نکند همچنان مصنوعات طلا به صورت قاچاق وارد مي شود و تا زماني که زمينهاي براي تبليغ کالاها و مصنوعات طلاي ايراني نداشته باشيم و فروشندگان و توليدکنندگان به راحتي نتوانند اجناس خود را تبليغ کنند، نمي توانيم موفق شويم.